MİDİLLİ VALİSİ PAVLOS G. VOGIATSIZ FOÇA’DA

Midilli Valisi Pavlos G. VOGIATSIZ ve Midilli’li gazeteciler Foça Belediye Başkanı Gökhan DEMİRAĞ’ ı makamında ziyaret ettiler.

2005 yılında açılan Foça gümrük kapısıyla başlatılan karşılıklı seferlerle Foça – Midilli arası ulaşım sağlanmıştı.   İlişkilerin en üst seviyede yürütülebilmesi için karşılıklı ziyaretler sık sık yapılmaktadır. 14 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaretin amacı yine Foça’nın Midilli’de tanıtımıydı. Midilli Valisi VOGIATSIZ ve Midilli’li gazeteciler Foça’yı Midilli’de daha çok tanıtmak için neler yapabiliriz diye konuşurlarken Mart ayında bir günü Midilli’de Foça günü olarak kutlama kararı aldıklarını ilettiler. Karşılıklı düzenlenen feribot seferlerindeki katılımın yüksek olması dileğiyle ilişkilerin sıcak olmasına değindiler.  

Belediye Başkanı Gökhan DEMİRAĞ; ‘‘Öncelikli hedeflerimiz arasında gümrük kapısının açılmasıyla Foça – Midilli ilişkilerinin her zaman sıcak ve canlı tutmak ve gelen Yunanlı misafirlerimize, dostlarımıza Foça’da kendi evlerinde hissettirmek ’’ dedi.

 

Anket

ANKETLERİMİZLE YENİ FOÇANIN NABZINI TUTUYORUZ.
Seçenek yoktur!


Hava Durumu