YENİ FOÇA’DA, RENKLİ ve NEŞELİ 19 MAYIS KUTLAMASI



Foça Belediyesi’nin Yeni Foça’da düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamalarında, renkli ve neşeli anlar yaşanıyor.
 
Dalgaların Prensinden Sörf Gösterisi
 
Milli Sporcu Bora Kozanoğlu’nun katılımıyla düzenlenen Windsurf Yarışması ve Gösterileri heyecanla izlendi. Yarış öncesinde Bora Kozanoğlu ile sohbet eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Gençliğin Bayramında, genç sporcularımızın örnek alıp çok sevdiği Sayın Bora Kozanoğlu’nu Foça’mızda görmek bizler için mutluluk ve gurur verici. Rüzgâr sörfü etkinliğimize katıldığı için Bora Kozanoğlu’na ve katkıları için Yeni Foça Windsurf ve Yelken Kulübü Başkanı Nadir Nizam’a çok teşekkür ediyoruz’’dedi.
 
El Emeği Ürünleri Kermesi
 
Belediye Meydanında düzenlenen kermeste, Yeni Foça El Emeği Grubu üyelerinin yaptığı birbirinden güzel eserler sergileniyor. Sokak Sanatçıları Grubu, güzel şarkılarıyla kermese renk kattı.
 
Kulamalar, Konser ve Fener Alayı ile sürecek
 
Yeni Foça’daki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları, bu akşam yapılacak Fener Alayı ve Fondip Konseri ile devam edecek. Saat 21.00’deki Fener Alayı, Balıkçı Barınağında başlayacak. Saat: 21.30’da başlayacak Belediye Meydanındaki Konserde, ‘Fondip’ sahne alacak.
 

Anket

FOÇA BELEDİYE BAŞKANI FATİH GÜRBÜZ'ÜN YENİFOÇA'YA YAPTIĞI HİZMETLERDEN MEMNUNMUSUNUZ?
Toplam 37 Oy

Hava Durumu