23 NİSAN FOÇA BELEDİYE BAŞKANI ZEYNEP ŞAHİN



Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Başkanlık Koltuğunu Bedia Midilli İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Zeynep Şahin’e devretti.
Çocuk Başkan Zeynep Şahin’e, Foça Belediye Başkanlığı ziyaretinde; Bedia Midilli İlkokulu Müdür Yardımcısı Emre Bozkurt, sınıf arkadaşları Elif Deniz Yaşlı ve Mertcan Özdemir eşlik etti.
23 Nisan Foça Belediye Başkanı Zeynep Şahin, Başkanlık koltuğuna oturmanın kendisine büyük gurur verdiğini ve çok mutlu olduğunu belirtti. Zeynep Şahin; ‘‘Foça’yı ‘Çocuk Dostu Kent’ yapmak istiyorum. Çocuklar için sanat ve bilim eğitimlerinin verildiği bir bina yapmak, yeşil alanların ve çocuk parklarının sayısını arttırmak istiyorum’’dedi.
Çocuk Başkan Zeynep Şahin ve misafirlerini konuk etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Çocuklarımızın kentimizde daha iyi, daha mutlu bir yaşam sürmelerine büyük özen gösterecek ve bu konuda çalışmalar yapacağız’’dedi.
Çocuk Başkan Zeynep Şahin, İmar, Fen İşleri, Yazı İşleri ve Halkla İlişkiler birimlerini gezerek Foça Belediyesi personelinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 

Anket

FOÇA BELEDİYE BAŞKANI FATİH GÜRBÜZ'ÜN YENİFOÇA'YA YAPTIĞI HİZMETLERDEN MEMNUNMUSUNUZ?
Toplam 37 Oy

Hava Durumu