FOÇA BELEDİYESİ MECLİSİ İLK TOPLANTISINDA GÖREV DAĞILIMI YAPTI.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz başkanlığındaki Foça Belediye Meclisi, seçimin ardından ilk toplantısını yaptı…

FOÇA BELEDİYE MECLİSİ FATİH GÜRBÜZ BAŞKANLIĞINDA İLK KEZ TOPLANDI

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Foça Belediye Başkanı seçilen Fatih Gürbüz’ün başkanlığında ilk meclis toplantısı, Foça Belediyesi Denizkent Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirildi.

Yeni Meclisin açılış konuşmasına, Foça Belediye Meclis Üyelerine Hoşgeldiniz, diyerek başlayan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Foça’ya hizmet etmek için birlikte 5 yıl görev alacağız. 1 Nisan’ın ardından sonra seçimler bitti. Bu tarihten sonra Foça’ya nasıl fayda sağlarız, nasıl katkı koyarız, onun mücadelesini vereceğiz. Yeni dönem hepimize, Foça’mıza hayırlı olsun’’ dedi.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün Başkanlığındaki Meclis Toplantısına, Foça Belediye Meclisi Üyeleri; Raşit Dirim (CHP), Mukaddes Yarba (CHP), Hakan Barçın (CHP), Alp Atay (CHP), Kenan Düzgün (CHP), Tuncay Şentürk (CHP), Ercüment Kuyumcu (CHP), Begüm Celep (CHP), Kenan Gülay (İYİ Parti), Semih Uzun (CHP), Osman Mert (MHP), Ethem Ali Haydar Çapçı (MHP), İbrahim Semerci (MHP), Sinem Atan (MHP) ve Ömer Güler (MHP), Foça Belediyesi bürokratları ve Foçalılar katıldı.

Foça Belediyesi Denizkent Sosyal Tesisi’nde, 8 Nisan 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilen Meclis Toplantısında; Meclisin en genç iki üyesi Begüm Celep ve Alp Atay, Meclis Geçici Katipleri olarak seçildi. Diğer görevlendirmeler için yapılan seçim sonuçlarına göre; 2 yıl için Meclis 1. Başkan Vekilliğine Raşit Dirim, 2. Başkan Vekilliğine Begüm Celep, Hakan Barçın ve Ali Haydar Çapçı Asil Meclis Katipliğine, Kenan Düzgün ve Sinem Atan Yedek Meclis Katipliğine, Alp Atay ve Semih Uzun 1 yıl süre ile Encümen Üyeliğine, Hakan Barçın, Mukaddes Yarba, Alp Atay, Osman Mert ve Sinem Atan 1 Yıl için Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliğine, Raşit Dirim, Ercüment Kuyumcu, Begüm Celep, Osman Mert ve Ali Ethem Haydar Çapçı 1 yıl için İmar Komisyon Üyeliğine, Tuncay Şentürk, Kenan Gülay, Semih Uzun, İbrahim Semerci ve Ethem Ali Haydar Çapçı 1 yıl için Tarım Komisyonu Üyeliğine, Hakan Barçın, Kenan Düzgün, Begüm Celep, Ömer Güler ve Sinem Atan 1 yıl için Turizm-Esnaf Komisyonu Üyeliğine, Hakan Barçın, Kenan Gülay, Kenan Düzgün, Ömer Güler ve Sinem Atan 1 yıl için Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu Üyeliğine, Mukaddes Yarba, Alp Atay, Begüm Celep, İbrahim Semerci ve Sinem Atan 1 yıl için Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu Üyeliğine, Foça Belediyesi’ni Tarihi Kentler Birliği Meclisinde temsil etmek üzere, doğal üye olarak Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Birlik Asil Üyeliğine Ercüment Kuyumcu, Yedek Üyeliğine Mukaddes Yarba, Foça Belediyesi’ni Kıyı Ege Belediyeler Birliği Meclisinde temsil etmek üzere, doğal üye olarak Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Birlik Meclisi Asil Üyeliklerine Raşit Dirim ve Mukaddes Yarba, Yedek Üyeliklere Kenan Gülay ve Ömer Güler, Foça Belediyesi’ni Ege Belediyeler Birliği Meclisinde temsil etmek üzere, doğal üye olarak Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Birlik Meclisi Asil Üyeliğine Semih Uzun, Yedek Üyeliğine Tuncay Şentürk, Foça Belediyesi’ni Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Meclisinde temsil etmek üzere, doğal üye olarak Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Meclis Asil Üyeliklerine Begüm Celep ve Alp Atay, Yedek üyeliğine Kenan Gülay, Foça Belediyesi’ni İzmir Kuş Cenneti Koruma ve Geliştirme Birliği Meclisinde temsil etmek üzere doğal üye olarak Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Meclis Asil Üyeliklerine Hakan Barçın, Kenan Düzgün ve Kenan Gülay, Yedek Üyeliklerine Mukaddes Yarba ve Ercüment Kuyumcu seçildi.

Bir sonraki Foça Belediyesi Meclis Toplantısının; 3 Mayıs 2019 Cuma günü, Foça Belediyesi Denizkent Sosyal Tesisi’nde yapılması kararlaştırıldı.
 

Anket

FOÇA BELEDİYE BAŞKANI FATİH GÜRBÜZ'ÜN YENİFOÇA'YA YAPTIĞI HİZMETLERDEN MEMNUNMUSUNUZ?
Toplam 37 Oy

Hava Durumu