DERS ZİLİ ÇALDI



Foça’da 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla etkinlikler düzenlendi…
Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na, Foça’daki tüm okullar adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunuldu. Çelenk sunma törenine, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Çelenk sunma töreninin ardından, Yeni Foça Reha Midilli İlkokulu bahçesinde kutlama programı gerçekleştirildi. Kutlama programına, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Yeni Foça 7. Jandarma Komando Eğitim Alayı Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Çekiç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan açılış töreni programında; Yeni Foça Reha Midilli İlkokulu Müdürü Güneş Temel’in konuşmasının ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Kaymakam Niyazi Ulugölge, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalarını yaptı.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin çok zor şartlarda kurulduğunu ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının yanı sıra eğitim alanında da birçok yeniliği ve modernleşmeyi hayata geçirdiğini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Foça’daki eğitim-öğretim faaliyetlerin çok iyi noktalara ulaşmasında, çok kıymetli Kaymakamımızın, değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün ve çok değerli öğretmenlerimizin büyük emekleri var. Başta Ulu Önder Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün önünde saygıyla eğiliyor, tüm öğretmenlerimize saygı ve sevgilerimi sunmak istiyorum. 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nın, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar, velilerimize de esenlikler getirmesini diliyorum’ dedi.
Programın devamında, Yeni Foça Reha Midilli İlkokulu öğrencileri, İlköğretim Haftası ile ilgili şiirler okudu ve halk oyunları gösterisi sahneledi. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anısına lokma ikramı yapıldı.
 

Anket

FOÇA BELEDİYE BAŞKANI FATİH GÜRBÜZ'ÜN YENİFOÇA'YA YAPTIĞI HİZMETLERDEN MEMNUNMUSUNUZ?
Toplam 37 Oy

Hava Durumu