FOÇA BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SOSYAL MARKETİ İLE DESTEK OLUYOR.



Sosyal belediyecilik anlamında önemli adımlar atan Foça Belediyesi, ihtiyaç sahiplerini ve onlara yardım etmek isteyen vatandaşları buluşturmaya devam ediyor. 

Foça Belediyesi Sosyal Marketi aracılığı ile, yardımseverler tarafından bağışlanan, kullanılmış ancak kullanılabilir nitelikte olan veya hiç kullanılmamış, giyim eşyası, ev eşyası vb., ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak ulaştırılmaya devam ediyor.  Foça Belediyesi görevlileri tarafından beden ve özelliklerine göre ayrılıp yerleştirilerek, mağaza düzeninde ihtiyaç sahibi vatandaşların kullanımına sunulan eşyalar ve kıyafetler, insanlar arasında yardımlaşma köprüsü kurarak toplumsal dayanışma duygularını güçlendiriyor.  Geçtiğimiz yıl açılan Foça Belediyesi Sosyal Marketi, duyarlı vatandaşlardan gelen yardımlarla büyümeyi sürdürürken, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını da karşılamaya devam ediyor.

 Foça Belediyesi Sosyal Marketini ziyaret eden Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Sosyal Markete kullanılmayan ev eşyası ve kıyafet bırakan duyarlı vatandaşlara teşekkür ederek, “Oluşturduğumuz Sosyal Market sayesinde, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Marketimize bırakılan ev eşyaları ve kıyafetler sayesinde, insanlar arasında yardımlaşma köprüsü kurmaya, toplumsal dayanışma duygularını güçlendirmeye devam ediyoruz. Emeği geçen ve katkı koyan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

 

Anket

ANKETLERİMİZLE YENİ FOÇANIN NABZINI TUTUYORUZ.
Seçenek yoktur!


Hava Durumu