FOÇA’DA YARDIMLAŞMANIN ADRESİ “SOSYAL MARKET”


Foça Belediyesi tarafından, sosyal sorumluluk projesi kapsamında faaliyete geçirilen Sosyal Market, vereceği hizmetle, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmaya katkı sağlayacak.
Foça Belediyesi Sosyal Marketi, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katıldığı törenle hizmete açıldı. Sosyal Market, Foça Belediyesi Bağarası Halim Foçalı Salonu’nda hizmet verecek.
28 Aralık 2014 Pazar günü yapılan Sosyal Market açılışına; CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, belediye meclis üyeleri, Alevi Kültür Derneği Bağarası Şubesi Başkanı Munzur Küçük, Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, Foça Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ceyhan Çetin, CHP İl Başkanı Vekili Barış Erel, CHP İl Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, Çiğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Vezir Arslan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Belediyelerin görevlerinin, yalnızca altyapı hizmetleri ve temizlik işleri ile sınırlı kalmaması gerektiğini, farklı sosyal projelere de imza atılması gerektiğini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Sosyal Market ile, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirmekte olduğu yerelde kalkınma modeline örnek olabilecek bir noktada olduğumuzu düşünüyorum. Sayın Başkanımız Aziz Kocaoğlu, her zaman bizim yanımızdaydı ve hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Bundan sonra, Sosyal Marketimizin sürdürülebilirliğinin sağlanması çok önemli. Sosyal Marketimizi geliştirmek ve büyütmek için hep birlikte çalışacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Destek veren herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Foça Belediyesi’ne, gerçekleştirdiği sosyal çalışmalarından ötürü teşekkür etti ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Foça Belediyesi Sosyal Marketi
Sosyal Market aracılığı ile, yardımseverler tarafından bağışlanan, kullanılmış ancak kullanılabilir nitelikte olan veya hiç kullanılmamış, giyim eşyası, ev eşyası vb., ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak ulaştırılacak. Bilgi ve İrtibat telefonu: 8121993
 

Anket

ANKETLERİMİZLE YENİ FOÇANIN NABZINI TUTUYORUZ.
Seçenek yoktur!


Hava Durumu